BAYRAK

turkiye-bayragi-hareketli-resim-0007

FLAŞ YAZI GEÇİDİ

Hüsne Teyzemi Kaybettik

 
Ölüm tarihini tam bilmemekle birlikte Almanya'da çocuklarının yanında ikamet eden Kemal Talo eşi Hüsne Teyzemizin Hakk'ın Rahmetine kavuştuğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Rahmetlik annemiz Gülsüm'den hiç farkı olmayan çok sevdiğimiz teyzem ile birlikteliklerimiz çok kısa aralıklarla olmuştur. Buna rağmen, onu kaybetmemizin acısını yüreğimizde hissettik. 

Bir kez annem ve babam beni de yanlarında Ankara'ya götürdüklerinde rahmetlik teyzem oğlu Ahmet ile bana kaşıkla çiğ yumurta yedirdiğini hiç unutmam. 

Almanya'da bulunan çocukları Hüsrev, Kenan ve Muhteber, annelerini Almanya'da toprağa vermeyi kararlaştırmışlar. Kararlarına saygı duyarım. Çünkü Türkiye'de olsa kim gidip mezarını ziyaret edecek? Hiç olmazsa çocukları Almanya'da mezarını ziyaret edip toprağına çiçek dikip sularlar. Dua okurlar. 

Hüsne teyzemin ilk eşinden Muhteber (kız), diğeri de Ahmet isminde iki çocuğu daha var. Bunlar da Ankara'da ikamet etmektedirler. 

Cenab-ı Hakk Hüsne teyzeme rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine de sabr-ı cemil ihsan eylesin.

Hiç yorum yok

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!